Avui tenim...

 

 -Tataki de txuleto. 14€

 

-Tempura de verduretes amb soja.9,5€

 

-Costelletes de conill amb all i oli. 15€

 

-Carre de xai als aromes del vi d'Alt Camp. 18€

 

 

Per picar...

 

 

 

 -Croquetes casolanes.9,5€

 

 -Les braves de k-l'ermità.8€

 

-Xips d'albergínia

amb mel i sal grossa.8€

 

-Pernil de glà amb pa de coca.21€

 

-Bunyols de botifarra negra. 9,5€

 

 

-Assortiment de formatges artesans.13€

 

 

 

Primers plats:

 

 

 -Caragols a la llauna.16€

 

 -Tosta amb tomaquet,escalivada i sardina fumada .13€

 

 -Canelons fets de casa.8,5€

 

 -Esqueixada de bacallà. 9,5€

 

 -Raviolis amb foie.12€

 

-Tartar de tonyina amb guacamole. 14€

 

-Amanit de tomàquet amb burrata fresca. 12€

 

 -Carxofes confitades farcides de carn amb 

   crema de tòfona negra.14€

 

-Amanida fresca amb formatge de cabra

  gratinat i nous.9€

 

 

 Carta vegana:

   

-Tiretes de soja texturitzada amb verduretes al wok.12€

 

     

-Hamburgueses de L'Heüra

amb verduretes.13€

 

 

 

-Carxofes confitades farcides de verduretes a la tòfona negra.14€

 

 

 

 

 Els plats cuinats:  

  

 

    -Bacallà cuit a baixa temperatura amb

verduretes. 16€

 

-Calamar de potera a la planxa.14€

 

 

-Pota de pop a la graella.18€

 

 

-Espatlla de corder al forn amb patates forneres.16€

 

-Cabrit arrebossat.15€

 

 

    

 A la brasa fem...

 

-Corder a la brasa.13€

 

-Entrecot al gust.18€

 Si voleu amb crema de ceps o rocafort 

         

-Llonganissa a la brasa.9,5€ 

            

-Ploma ibérica.18€

 

-Txuleto de "vaca gallega" (500grs). 19€

            

            

     

L’equipament i la gestió actual de la nostra cuina no permet garantir que no es

puguin trobar trossos d’altres elements alèrgics o intoleràncies no descrites.

 

Menú degustació.

Servit individualment:

Escarola amb romesco,  pernil , escalivada amb anxoves ,esqueixada

         de bacallà, pa de coca, croquetes de rostit, caragols a la llauna.

 

Segons a triar:

 

Bacallà gratinat amb all i oli.

Entrecot de vedella al gust.(Suplement 7€)

Corder a la brasa. 

Cabrit arrebossat.

Espatlla de xai al forn. 

Canelo de carn amb crema de ceps i tòfona. 

Calamar de potera a la planxa.

 

Postre a triar.

Vi, aigua, cafè .

 

32€ per persona

 

 

 

Pels nens fins 12 anys...

 

 

Plat combinat amb : pollastre arrebossat, macarrons,patates fregides.  12€

 

 

 

Vins negres

 

 

 Priorat
    Clos Pachem (garnatxa) 19,50€
     Plantadeta  20€

Joan Giné 22€

 

 

Montsant

 

Petites estones (garnatxa, samsó) 17€


L’Heravi selecció(carinyena, samsó) 19€


Sileo (garnatxa, samsó) 16€


Abundància 
(cabernet, garnatxa, carinyena) 25€

 

Racó d'Atans 

(Cabernet, merlot, syrach, samsó,garnatxa) 20€

 

 

                                                          

                                                                                      

Terra alta

 

Tempus 19€

(syrah, samsó, garnatxa, merlot)

 

 

 

Costers del Segre
 

Saó abrivat. 18€
(tempranillo, cabernet, garnatxa)

              

 

 

Rioja
Zuazo Gaston Crianza. 18€

 (tempranillo)

 

 

 Ribera del Duero


    Milú La Cometa 19€  


   Teófilo Reyes  21€ 

 

 

 

 

Vins blancs

 

Alegra Verdejo   15€

 

Poal 14€

(vinyes velles macabeu,chardonay, bota)

 

 

Pazo Condal Godello (Bierzo) 17€

 

 

La Trucha (Albariño) 18€

 

Galliné 12€

(Muscat i Parellada)

 

 

Llepolia Blanc

(Garnatxa blanca,sauvignon blanc) 17€ 

 

 

Ishii  afruitat.16€

(moscatell,xarel.lo,chardonnay)

 

 

Adernats Seducció

(Moscat, Xarel.lo, chardonnay)15€

 

 

Petites estones

(garnatxa blanca) 15€

 

 

L'irresistible

(macabeu) 12€ 

 

 

Vins Rosats

 

L'irresistible

(Pinot noir)   12€

 

Estupendu!

(Trepat). 12€

 

 

Caves

 

AT Roca. Agustí Torelló Roca 20€ 

(xarel·lo, macabeu, parellada)

 

 

Adernats brut reserva 19€

(xarel.lo, parellada, macabeu)

 

 

Juvè Camps  reserva de la família 24€

 

 

Vives Ambròs Gran Reserva 24€ 
Criança 7-8 anys

(Xarel-lo, macabeu vinyes velles.)

 

 

 

 


Llamar

E-mail

Cómo llegar