Per picar...

 

 

 -Croquetes casolanes.9,5€

 

 -Les braves de k-l'ermità.8€

 

-Xips d'albergínia amb mel i sal grossa.9,5€

 

-Mousse de foie amb formatge de

cabra gratinat i torradetes. 12€

 

-Assortiment de formatges artesans.12€

 

-Xips de boniato amb oli i sal picant.7€

 

 

 

Primers plats:

 

 

 -Caragols a la llauna.16€

 

-Carxofes confitades farcides de carn amb crema de tòfona negra. 14€

 

-Amanida fresca amb formatge de cabra i nous. 8,5€

 

-Canelons casolans. 8,5€

 

-Espàrrecs de Navarra a la planxa amb vinagreta. 13€

 

-Raviolis amb foie. 12€

 

-Amanida amb bacallà estellat i romesco.9€

 

-Graellada de verduretes amb romesco. 9,5€

 

-Carpaccio de pop. 12€

 

 

 

 

 Carta vegana:

   

-Tiretes de soja texturitzada amb

verduretes al wok.12€

 

-Hamburgueses de L'Heüra amb verduretes. 13€

 

-Carxofes confitades farcides de verduretes amb crema de tòfona negra. 14€

 

 

 

 Els plats cuinats:  

  

 

    -Bacallà cuit a baixa temperatura amb

verduretes. 16€

 

 

-Calamars a la planxa. 14€

 

-Costella de vedella amb trompetes de la mort. 19€

 

-Espatlla de xai al forn. 15€

 

-Pota de pop a la graella.18€

 

-Cabrit arrebossat. 15€

 

-Mil fulls de vedella al vi del Priorat. 18€

 

-Tataki de txuletoal seu gust. 14€ 

    

 A la brasa fem...

 

-Corder a la brasa.13€

         

-Llonganissa a la brasa.9,5€ 

 

-Secret ibèric al Pedro Ximenes. 18€

            

-Ploma ibérica.18€

 

-Filet de vedella amb foie a la crema de ceps. 21€

 

-Txuleto de "vaca gallega" al gust. (500grs) 19 €

 

            

            

     

L’equipament i la gestió actual de la nostra cuina no permet garantir que no es

puguin trobar trossos d’altres elements alèrgics o intoleràncies no descrites.

 

Menú degustació.

Servit individualment:

Escarola amb romesco,  pernil ,

escalivada amb anxoves ,esqueixadade 

bacallà, pa de coca, croquetes de rostit,

caragols a la llauna.

 

Segons a triar:

 

-Bacallà gratinat amb all i oli.

-Secret a la brasa Pedro Ximenes.

-Calamars a la planxa.

-Cabrit arrebossat. 

-Espatlla de xai al forn.

-Txuleto de "vaca gallega" 500grs. 8€ Suplement

 

 

Postre a triar.

Vi, aigua, cafè .

 

32€ per persona

 

 

 

Pels nens fins 12 anys...

 

 

Plat combinat amb : pollastre arrebossat, macarrons,patates fregides.  12€

 

 

 

 

 


Llamar

E-mail

Cómo llegar