El nostre mestre de cuina conjuga capacitat creativa i talents naturals amb un únic objectiu: el sabor.
Harmonitza els sabors i coneixements de la cuina tradicional en una clara aposta per la modernitat i per l'estil que ha portat a la cuina de k-l'ermità a ser un dels referents en el panorama gastronòmic de les nostres contrades.
Tècnica, creativitat i estil s'uneixen en meravellosos i innovadors plats. Tot un delícia per als sentits.
La qualitat i la innovació són els seus senyals distintius. Conegui una mica més sobre l'experiència professional i especialitats del nostre gran mestre de cuina.
IES Hosteleria i Turisme de Cambrils:
Titulacio de Xarcuteria i Carnicería
Titulacio de Cuina
Titulacio de Restauracio
Finalista als concursos:
"La Galera de Cambrils"
" El plat favorit dels Catalans"
Trajectoria:
Ha pasat pel Restaurant El Álamo d'Alcover
La casa del Cura a Salou
Al restaurant Rossvand Tarragona
Al restaurant
"La Boella" La Canonja
A les Terres del Ebre al Hotel Tancat de Codorniu
A Andorra al Hotel Cristina
A Pamplona al Restaurant Europa amb estrella Michelin
Al Color d'olor de Poma a Reus
Al Vermut Rofes a Reus
I actualment es el xef ejecutiu al restaurant K l'Ermita
|
|
|